Početna O nama Prozvodi Novosti Reference Dokumenti Kontakt
SHOWROOM CITY CENTER ONE SPLIT Vukovarska 207, Split tel. +385 (21) 374-373 robert@mapa-3.hr
SHOWROOM CITY CENTER ONE EAST Slavonska avenija 11D, Zagreb tel. +385 (01) 2902 041 ivan@mapa-3.hr
VRSTE PLAĆANJA
DINERS DO 12 RATA BEZ KAMATA AMERICAN EXPRESS DO 6 RATA BEZ KAMATA VISA KARTICOM SPLITSKE BANKE DO 12 RATA BEZ KAMATA
POTROŠAČKI KREDITI DINERS POTROŠAČKI KREDITI SPLITSKE BANKE NA 12-36 RATA
MAPA-3 d.o.o. Morinjski put 14A  22000 Šibenik OIB:88969648541  MB 3892506  IBAN: HR9424920081100003757, Imex banka d.d. Registarski sud: Trgovački sud u Zadru - stalna služba u Šibeniku MBS: 060068526. Temeljni kapital: 6.369.300,00 kn uplaćen u cijelosti. Član uprave društva: Mario Paić
Ekskluzivno zastupamo:
Showroom Zagreb City Centar One East
Showroom Split City Centar One Split
Zidarska obrada prozora i postavljanje klupica  Naša ponuda je obogaćena i uslugom zidarske obrade naših zaposlenika.Nakon što je pvc ili alu stolarija  montirana pristupa se problemu sanacije zidova koji su oštećeni prilikom demontaže stare stolarije .Ta  oštećenja mogu biti veća ili manja,vanjska ili unutarnja ovisi o tome koji je postupak montaže,koliko su stari  zidovi,kakvi su materijali,u kakvom stanju je stara stolarija.  Zid oko prozora se može popraviti na više načina :  -klasičnim žbukanjem -stavljanjem knaufa na oštećeni zid -kombinacijom knaufa i stiropola ili kamene vune -kombinacijom siporexa i gletanja -po želji korištenje kutnih profila za kutove i mrežice  RAL montaža  Standardni način ugradnje stolarije podrazumijeva ugradnju pomoću specijalnih turbo vijaka kojima se okvir  stolarije pričvršćuje na građevinsku konstrukciju, te pur-pjene kojom se ispunjava međuprostor između okvira  stolarije i zida.  Upravo u tom međuprostoru, zbog nekad neadekvatno izvedenog spoja, dolazi do velike koncentracije vlage  koja se pojavljuje u obliku vodene pare .  Stoga smo našu standardnu ponudu proširili na mogućnost ugradnje prozora uz ral montažu. Postoje dvije opcije: 1. Da se na prozor iznutra lijepi vodo- i paro nepropusna, a izvana vodonepropusna / paropropusna traka.  2. Brtvene trake „3 u 1" metoda. Njihovim korištenjem moguće je postići zadane vrijednosti unutrašnjeg i  vanjskoga brtvljenja samo u obliku lijepljenja prozora s jednom trakom. Prozorske klupice Kako bi zaokružili kompletnu ponudu obrade prozora, u ponudu smo uvrstili kamene klupice, aluminijske  klupice,pvc i drvene klupice. Svakako Vi ste tu da odredite koju kombinaciju bi željeli za svoj prozor (unutarnja  i vanjska opcija).  Vanjske aluminijske klupice Njemačkog proizvođača izrađene su iz debelog eloksiranog po želji bojanog  aluminija, čvrste su i pouzdane. Bočno na njih ugrađujemo PVC ili aluminijske bočne završetke koje  sprečavaju prodiranje vode u špalu kraj klupice, te pojavljivanje tragova nečistoće po fasadi. Kamene klupice mogu biti vanjske i unutarnje . Otporne su na povišenu temperaturu, vlagu (premaz protiv  poroznosti), ogrebotine, a lako se održavaju i estetski dosta bolje izgledaju od nekih umjetnih materijala.  PVC ili drvene klupice isključivo se koriste za unutarnji dio koji je zaštićen od raznih atmosferskih utjecaja. Sudjelovali smo na Adriatic Gastro Sajmu!
Pratite nas na društvenim mrežama! Mapa-3 je tvrtka koja se brine za svoje  kupce. Svojim poslovanjem uvijek  pokušavamo biti u korak sa suvremenim  klijentima i pratiti nove načine poslovanja. Zato je danas nemininovno komunicirati s  kupcima putem društvenih mreža, što je  primjenila i naša tvrtka. 24 sata dnevno  možete se povezati i kontaktirati nas na  Facebooku, Twitteru, a možete i pogledati  naš YouTube kanal s prezentacijama naših  proizvoda! 
fotogalerija >>>
Povjerenje koje ste nam ukazali kupnjom naših proizvoda, nagrađujemo besplatnim servisom unutar  jamstvenog roka, sukladno uvjetima jamstva. Navedeni servis te rezervne dijelove i pribor za određenu robu  osiguravamo u trajanju od 7 godina nakon ugradnje . Jamstveni rokovi:  - na ugradnju i funkcionalnost 5 godina - PVC i ALU profil   5 godina - grilje,komarice,roletne 1 godina - na okov   2 godine - motori,izbačaji,sensori 1 godina - tende   5 godina - sobna vrata  1 godina Jamstveni rokovi vezani su uz jamstvene rokove dobavljača materijala i teku od od dana primopredaje  ugrađenog proizvoda. 
NOVOSTI
Uskoro u ponudi: Aluplast Energeto >>>
Novo u ponudi: mjerenje i ugradnja staklene ograde >>>
Novo: unutrašnja sjenila nizozemskog dobavljača Rol Techniek >>>
Novosti