Početna O nama Prozvodi Novosti Reference Dokumenti Kontakt
SHOWROOM CITY CENTER ONE SPLIT Vukovarska 207, Split tel. +385 (21) 374-373 robert@mapa-3.hr
SHOWROOM CITY CENTER ONE EAST Slavonska avenija 11D, Zagreb tel. +385 (01) 2902 041 ivan@mapa-3.hr
VRSTE PLAĆANJA
DINERS DO 12 RATA BEZ KAMATA AMERICAN EXPRESS DO 6 RATA BEZ KAMATA VISA KARTICOM SPLITSKE BANKE DO 12 RATA BEZ KAMATA
POTROŠAČKI KREDITI DINERS POTROŠAČKI KREDITI SPLITSKE BANKE NA 12-36 RATA
MAPA-3 d.o.o. Morinjski put 14A  22000 Šibenik OIB:88969648541  MB 3892506  IBAN: HR9424920081100003757, Imex banka d.d. Registarski sud: Trgovački sud u Zadru - stalna služba u Šibeniku MBS: 060068526. Temeljni kapital: 6.369.300,00 kn uplaćen u cijelosti. Član uprave društva: Mario Paić
Ekskluzivno zastupamo:
Showroom Zagreb City Centar One East
Showroom Split City Centar One Split
Poduzeće Mapa-3 d.o.o. iz Šibenika jedno je od najbrže rastućih poduzeća u Hrvatskoj, što dokazuje  sposobnost i entuzijazam koji vlada u samoj organizaciji. Mapa-3 svoje početke bilježi 1992. godine kao  poduzeće registrirano za računovodstvene usluge, sve do 2000. godine, kada svoje poslovanje širi na usluge  u turizmu, maloprodaji i niskogradnji. U sektoru turizma bilježimo zavidne rezultate s luksuznim apartmanskim vilama u Splitsko-dalmatinskoj  županiji. U maloprodaji smo razvili mrežu trgovina s širokim izborom informatičke opreme, kućanskih aparat i  ostalih elektroničkih uređaja. U niskogradnji također bilježimo zavidne i kvalitetne rezultate priznate na tržištu.  Zadnji veliki pothvat tvrtke je širenje poslovanja i otvaranje prodajno-izložbenih salona ALU i PVC stolarije,  tendi, unutarnjih i blindo vrata te garažnih vrata. Naši saloni pokrivaju različita područja Hrvatske, te su vezani  za poznate shopping centre -  City Center One u Splitu i u Zagrebu.  ALU I PVC stolarija proizvod je renomirane varaždinske tvornice Marlex, čiji smo ekskluzivni zastupnici za  područje Srednje i Južne Dalmacije. Tvornica Marlex predstavlja tržištu svoje proizvode u njemačkom Aluplast  profilu koji je u samom vrhu po kvaliteti i prisutnosti na tržištu. Svi proizvodi su visoke klase, a uz njih dolaze i  svi potrebni certifikati koji svjedoče o njihovoj kvaliteti.  Tende Shadelab, talijanske tvrtke, u samom su vrhu ponude u svijetu. Svoju reputaciju opravdavaju visokom  kvalitetom, modernim dizajnom i prisustvom na gotovo svakom bitnom tržištu. Njihovi smo ekskluzivni i  ovlašteni zastupnici za područje cijele Republike Hrvatske. Proizvodi se odlikuju vrhunskom kvalitetom i  velikim izborom tekstila para tempotest, senzornim motorima renomiranih brandova Somfy i Master.  Zastupamo i tvornicu 100AL iz Rijeke, čije proizvode - unutarnja vrata, također možete pronaći u našim  salonima. Kvalitetna i trajna rješenja ove tvrtke će Vas zasigurno oduševiti. Vrata su od troslojnog panela s  pojačanjima za okove, s vratnim krilima debljine od 44 milimetra, te dovratnicima pd 42 milimetra. U našoj proširenoj ponudi možete pronaći i garažna vrata, protuprovalna vrata, staklene ograde, krovne  prozore, ALU grilje, komarice, rolete na izbačaj i brisoleje. Svjetski priznat brandovi i visoka kvaliteta u  kombinaciji s raznim mogućnostima i rješenjima po Vašoj želji.
Naš tim:
Mario Paić, dipl. oec direktor
Robert Mladina, dipl. oec direktor prodaje robert@mapa-3.hr
Ivana Slavica, dipl. oec direktorica financija financije@mapa-3.hr tel./fax 022 339 273
Marko Mijanić Joško Jurić, oec. Showroom CITY CENTER ONE SPLIT 021 374 373
Ivan Parić Ružica Gajić, dipl. ing. Showroom CITY CENTER ONE ZAGREB 01 2902 041
Pratite nas na društvenim mrežama! Mapa-3 je tvrtka koja se brine za svoje  kupce. Svojim poslovanjem uvijek  pokušavamo biti u korak sa suvremenim  klijentima i pratiti nove načine poslovanja. Zato je danas nemininovno komunicirati s  kupcima putem društvenih mreža, što je  primjenila i naša tvrtka. 24 sata dnevno  možete se povezati i kontaktirati nas na  Facebooku, Twitteru, a možete i pogledati  naš YouTube kanal s prezentacijama naših  proizvoda! 
PRODAJA:
Tonći Benić Miro Sičenica
MONTAŽA
Miodrag Landeka Damir Mamić
ALUMINIJ
languages:
languages:
languages:
Uskoro u ponudi: Aluplast Energeto >>>
Novo u ponudi: mjerenje i ugradnja staklene ograde >>>
Novo: unutrašnja sjenila nizozemskog dobavljača Rol Techniek >>>
O nama